Stopt u met verzamelen?

Wij nemen graag uw collectie over: contante betaling

Verzenden/Retourneren

Bezorgkosten & levertijd Nederland

Tijdens het plaatsen van uw order kunt u kiezen voor betalen met IDEAL, PayPal, SofortBanking, EPS, Giropay, ING Home Pay, KBC, MasterCard, MisterCash, en Visa. Levering vindt plaats door het vervoersbedrijf DHL of PostNL. Pakketten worden zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden, mits de gehele bestelling voorradig is. Bij bestellingen waarbij pre-order modellen zijn besteld zullen we de bestelling verzenden zodra deze compleet is. Het kan voorkomen dat een model (tijdelijk) niet leverbaar is en onverhoopt nog wel op onze site aanwezig is. Wij doen onze uiterste best dit te voorkomen maar mocht dit gebeuren ontvangt u hierover een mail van ons. We zoeken dan een passende oplossing.

Track & Trace – volg uw pakket

Bij iedere bestelling ontvangt u een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u op de site van DHL of PostNL uw pakket volgen. Pakketten worden vaak ’s avonds verwerkt. Hierdoor kan het voorkomen dat uw track & trace nog niet actief is. U kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer u uw pakket na 3 dagen nog niet heeft ontvangen, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel tijdens openingstijden en in overleg. Kies dan tijdens het bestelproces voor afhalen in de winkel.

Retourneren

Mocht er een reden zijn om een artikel te retourneren neemt u in dat geval altijd eerst contact met ons op via info@poppemalandbouwminiaturen.nl of telefonisch op 06-20924171

Bij een onverhoopt verkeerd geleverd model zijn de retourkosten voor ons. In andere gevallen wordt in overleg gekeken naar een oplossing.

Adresgegevens

Hopweg 48
8313 RK RUTTEN

Veilig betalen

> iDEAL
> Paypal