Stopt u met verzamelen?

Wij nemen graag uw collectie over: contante betaling

Over ons

Kwaliteit tot in de kleinste details

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de In- en Verkoop van Landbouwminiaturen met wereldwijde verzending. U kunt bij ons terecht voor een groot en divers aanbod van nieuwe, de allernieuwste en oude landbouwminiaturen van vele merken en in diverse schalen. We bieden deze aan via onze webshop, op beurzen en tijdens open winkeldagen (meer informatie over openingstijden vindt u onder onze winkel). Ook kunt u bij ons modellen inruilen of (een gedeelte van) uw verzameling verkopen.

We kunnen terugvallen op ruim 30 jaar ervaring in deze branche. Waar het ooit begon met het verzamelen van Britains miniaturen (meer informatie onder Museum) op een zolderkamer, beschikken we inmiddels over een ruim opgezette winkel van 250 m2, 3 grote magazijnen en een museum op een boerderij in de N.O.P. Flevoland. Er is in die 30 jaar veel veranderd en het aanbod van landbouwminiaturen is sterk gegroeid. We zijn meegegroeid en volgen de ontwikkelingen op de voet. We maken gebruik van een (inter-)nationaal netwerk om ervoor te zorgen dat ons aanbod altijd actueel is.

Klantgerichtheid, het leveren van kwaliteit en goede service zijn belangrijke speerpunten in ons bedrijf. Dit samen met de kennis en het doorzettingsvermogen van het team van Poppema Landbouwminiaturen maakt dat ons bedrijf is gegroeid tot waar het nu staat, een van de grootste leveranciers van landbouwminiaturen in Nederland.

In 2018 zijn we begonnen aan een hele nieuwe uitdaging binnen ons bedrijf, het zelf produceren van schaalmodellen. Dit is een prachtige aanvulling, waar we zeker mee doorgaan! (Meer informatie hierover vindt u onder eigen modellen).

Wilt u zelf graag kijken wat ons aanbod is, wilt u meer weten over een model of bent u benieuwd naar wat we voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Kijk gerust eens rond bij ons op de website, neem contact met ons op of kom gewoon eens langs tijdens een open winkel dag zodat we u ons assortiment kunnen laten zien.

 

 

Adresgegevens

Hopweg 48
8313 RK RUTTEN

Veilig betalen

> iDEAL
> Paypal