Verzenden/Retourneren

Bezorgkosten & levertijd Nederland

Tijdens het plaatsen van uw order kunt u kiezen voor betalen met IDEAL, PayPal, Sofort, Bankcontact en Giropay. Levering vindt plaats door het vervoersbedrijf PostNL.

Pakketten worden zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden, mits de gehele bestelling voorradig is. Bij bestellingen waarbij preview modellen zijn besteld zullen we de bestelling verzenden zodra deze compleet is.

Het kan voorkomen dat een model (tijdelijk) niet leverbaar is en onverhoopt nog wel op onze site aanwezig is. Wij doen onze uiterste best dit te voorkomen maar mocht dit voorkomen ontvangt u hierover een mail van ons. We zoeken dan een passende oplossing. 

Als je alleen folders besteld krijg je automatisch €1,85 terug gestort, deze worden als brievenbus post verstuurd.

Bezorgkosten  € 5,95 binnen Nederland

Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100,- binnen Nederland

Track & Trace – volg uw pakket

Bij iedere bestelling ontvangt u een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL uw pakket volgen. Pakketten worden vaak ’s avonds verwerkt. Hierdoor kan het voorkomen dat uw track & trace nog niet actief is. U kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer u uw pakket na 3 dagen nog niet heeft ontvangen, dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen bij onze winkel in Rutten. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor afhalen. Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden en in overleg.

Verzenden Buitenland

Poppema Landbouwminiaturen verzendt ook bestellingen naar het buitenland:

België, Duitsland Tarief: €8,95

Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Tarief: €13,95

Finland, Groot-Brittannië, Ierland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden Tarief: €20,95

Griekenland, Estland €26,95

Canada, VS €39,95


Retourneren

Mocht er een reden zijn om een artikel te retourneren neemt u in dat geval altijd eerst contact met ons op via info@poppemalandbouwminiaturen.nl of telefonisch op 06-20924171

Bij een onverhoopt verkeerd geleverd model zijn uiteraard de retourkosten voor ons. In andere gevallen wordt in overleg gekeken naar een oplossing.