Stopt u met verzamelen?

Wij nemen graag uw collectie over: contante betaling

Bouke Proefalbum deel 2

Extra informatie

Brand

99 op voorraad

5.00

SPECIFICATIES

Product eigenschappen

Extra informatie

Brand

Omschrijving

Bouke is weer terug met een nieuw album: Bouke ‘Proef’album 2!

Dit is net als zijn voorganger een ‘split-album’, wat inhoudt dat hij 2 voorzijdes heeft, één van John en één van Meinder, elk gevolgd door het werk van de betreffende auteur. Door het bundeltje om te draaien lees je de stroken van de andere tekenaar.

Op komische wijze en met plat dialect (welke weet niemand) wandelt Bouke weer door allerlei hachelijke situaties. Zo gaat Bouke in John’s deel, door een ongeluk met verschrikkelijk veel kabouters, naar de gevangenis! Prison Break is er niks bij, als je ziet wat hij hierin mee maakt en hoe hij zich uiteindelijk weet te bevrijden. Eénmaal buiten blijft het gevaar loeren. Spannend!

In Meinder’s deel wordt Bouke ondergedompeld in een wereld vol woordspelingen, die je misschien wel kent van Meinder’s Vindt ie grappig bundels. Helaas zien we Clara Koomen niet terug in dit deel, wel komen Dikke Mick en Cowboy Jan hun positie versterken met vette grappen en wordt er een heel blik met nieuwe personages losgetrokken. Lachen!

De humor is nog wat sterker dan het vorige deel en de taal is iets beter te lezen… of zou dat komen doordat we het eerste deel al hebben stuk gelezen? Ik zeg: kopen die hap!

ISBN: geen

Eerste druk: augustus 2017

Cover: F/C (met UV-lak)

Binnenwerk: F/C

Omvang: 60 pagina’s

Prijs: 5 euro

Adresgegevens

Hopweg 48
8313 RK RUTTEN

Veilig betalen

> iDEAL
> Paypal