Verzenden/Retourneren

Bezorgkosten & levertijd Nederland

Tijdens het plaatsen van uw order kunt u kiezen voor betalen met IDEAL, paypal of bankoverschrijving. IDEAL en paypal orders geplaatst op werkdagen voor 15.00 uur worden dezelfde dag nog verstuurd. Bij een bankoverschrijving duurt de verwerking 1 a 2 dagen. Levering geschiedt door het vervoersbedrijf PostNL. Pakketten zijn standaard verzekerd tot een bedrag van € 500,-.

  • Bezorgkosten bij betaling via IDEAL / Paypal € 6,95
  • Bezorgkosten bij vooruitbetaling € 6,95
  • Gratis verzenden bij bestellingen vanaf € 100,-

Track & Trace – volg uw pakket

Bij iedere bestelling ontvangt u een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL uw pakket volgen. Pakketten worden vaak ’s avonds verwerkt. Hierdoor kan het voorkomen dat uw track & trace nog niet actief is. U kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer u uw pakket na 3 dagen nog niet heeft ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen bij onze winkel in Rutten. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor afhalen. Uw bestelling staat dan de volgende dag klaar om afgehaald te worden. Dit is mogelijk tijdens onze openingstijden en in overleg.

Verzenden Buitenland

Poppema Landbouwminiaturen verzendt ook bestellingen naar het buitenland:

Zone 1: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden  

  • Tarief: €19.50

Zone 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië Slowaijke, Tsjechië

  • Tarief: €25.00
Zone 3: Overige landen

  • Tarief: €26.30

Retourneren

Wij leveren uitsluitend eersteklas artikelen, maar in bijzondere gevallen kan er toch reden zijn om het artikel te retourneren. Neem in dat geval altijd eerst contact met ons op.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening en wordt deze alleen geaccepteerd bij voldoende frankering. Vervolgens kan restitutie plaatsvinden van het aankoopbedrag.