Onze winkel

        Op onderstaande dagen zijn we geopend van 10 tot 17 uur


30 juni & 1 juli OPEN WEEKEND

Zaterdag 30 juni & zondag 1 juli vindt het inmiddels welbekende open weekend plaats op en rond de boerderij van de familie Poppema. Een dagje uit voor het hele gezin!

Bij binnenkomst is meteen duidelijk waar het dit weekend om draait; tractoren, landbouwmachines, stationaire motoren, traptrekkers en miniaturen.

Op het erf worden meer dan 40 echte tractoren en machines opgesteld voor bezichtiging. Er zal een doorlopende demonstratie worden gegeven met stationaire motoren en in de voormalige koeienschuur bouwen liefhebbers speciaal voor dit weekend hun diorama’s op. Maanden werk zit er soms in deze diorama’s. Tot in het kleinste detail worden akkers en boerenschuren nagebouwd, compleet met gewassen, dieren, trekkers en werktuigen. Tevens is er de mogelijkheid om de privé collectie landbouwminiaturen te bewonderen in het museum.

“We willen er dit weekend weer echt iets speciaals van maken. Natuurlijk vinden we het leuk om mensen onze winkel te laten zien, ons bedrijf groeit nog steeds en dit willen we met zoveel mogelijk mensen delen. Maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in echte tractoren en machines zullen dit weekend genoeg aan hun trekken komen. We vinden het fantastisch om te zien dat de meeste mechanisatie bedrijven uit de Noordoostpolder hun medewerking verlenen aan dit weekend door onder andere een demo trekker of oldtimer beschikbaar te stellen. De saamhorigheid is hier groot, dat voel je ook tijdens dit weekend waar gezelligheid en de gezamenlijke liefhebberij bij ons voorop staan.”

Voor de kinderen zijn er volop speelmogelijkheden in de speeltuin met grote zandbak en op het springkussen & de traptrekkers.

Beide dagen is de boerderij aan de Hopweg 48 in Rutten geopend vanaf 10 uur. Toegang en parkeren zijn gratis en er is horeca aanwezig. 

zaterdag 18 augustus

zaterdag 15 september

zaterdag 13 oktober

woensdag 26 en donderdag 27 december KERSTSHOW